DRUKWERK

Bent u op zoek naar een professionele drukkerij gespecialiseerd in het begeleiden, produceren van boek & catalogus producties. Dan heeft u in PRINTING BROKERS een partij gevonden die voor diverse nationale – en internationale opdrachtgevers het drukwerk verzorgt

 

PRINTING BROKERS  kan u als drukkerij helpen met het drukwerk van fashion brochures, luxe “coffee table” boeken tot diverse soorten magazines, complexe mailingen en huisstijlen. Met ruim 30 jaar ervaring in de grafische wereld en grondig geselecteerde drukkerijen in binnen- en buitenland lopen wij voorop in expertise. In samenwerking met grondig geselecteerde partners beschikken wij over alle technische mogelijkheden die aansluiten op uw eisen. Voor het realiseren van hoogwaardige kwaliteitsproducten maken wij gebruik van grenzeloze mogelijkheden op grafisch gebied.

 

Uw wordt door PRINTING BROKERS goed begeleidt in het hele proces van idee, het uitzoeken van een drukkerij tot levering. Kwaliteit staat bij onze drukkerij altijd voorop. PRINTING BROKERS geeft u als klant het gevoel dat er met oog voor detail en veel aandacht voor uw drukwerk gezorgd wordt.

DRUKWERK PRODUCEREN? NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR ALLE MOGELIJKHEDEN!…

WIJ ZIJN UW PARTNER!

OVER ONS

 

PRINTING BROKERS is een grafisch productiebureau gespecialiseerd in het begeleiden, produceren van boek & catalogus producties. Wij verzorgen voor diverse nationale – en internationale opdrachtgevers het drukwerk. Dat kan variëren van fashion brochures, luxe “coffee table” boeken tot diverse soorten magazines, complexe mailingen en huisstijlen. Met ruim 30 jaar ervaring in de grafische wereld en grondig selectief gesorteerde drukkerijen in binnen- en buitenland hebben wij partners waardoor PRINTING BROKERS kan beschikken over alle technische mogelijkheden.

 

De kracht van onze werkwijze ligt in het combineren en op elkaar afstemmen van de grenzeloze mogelijkheden op grafisch gebied. Daarmee realiseren wij hoogwaardige kwaliteitsproducten en zeer aantrekkelijke prijzen.

WERKWIJZE

 

PRINTING BROKERS begeleidt u professioneel tijdens het hele proces van idee, het uitzoeken van een drukkerij tot levering. Voor u als opdrachtgever gaan wij altijd op zoek naar de meest effectieve uitvoering van uw drukwerk. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Het team geeft u als klant het ultieme gevoel dat er met oog voor detail en veel aandacht voor uw drukwerk gezorgd wordt. Altijd zullen wij uw wensen in het vizier blijven houden. Dankzij een multidisciplinaire en kleine organisatie werken wij met korte lijnen. En dát merkt u. Wij willen graag uw partner zijn, want alleen door goed te luisteren en te investeren in een langdurige relatie, zijn wij in staat het beste werk te leveren.

 

PRINTING BROKERS kent geen grenzen. Vakmanschap, intuïtie, creativiteit en inventiviteit waarborgen een goed eindproduct.

Neem gerust contact met ons op om u te laten informeren over alle grafische diensten die wij met liefde voor het vak al 30 jaar verrichten.

Printing Brokers B.V. | Christiaan Huygenshof 103 | 1185 XH Amstelveen | The Netherlands | +31 (0)20 205 07 07 | dekkers@printingbrokers.nl